Partnereink

Alapításunk óta sokat köszönhetünk partnereinknek. Nagyszerű világot ismerhettünk meg a digitális oktatás területés, volt aki tudásmegosztással mások eszközökkel vagy éppen anyagi támogatással segítette munkánkat. Sokat írhatnánk még, de egy biztos ezeknél a szervezeteknél nagyszerű emberek dolgoznak és csak köszönettel tartozunk nekik. Reméljük mi is hasznos tagjai tudunk lenni ennek a közösségnek. Köszönjük Nektek!

CAS-square-graphic.png

Computing At School (CAS)

A CAS egy 27000 tagot számláló informatikai, digitális eszközöket használó tanár-egyesület. Talán a világ legnagyobb ilyen típusú szervezete. Főleg az angolszász vidéken ismertek.

PE_cimer.jpg

Pannon Egyetem

A Pannon Egyetemet senkinek nem kell bemutatni. Remek informatikai karral oktatnak már régóta, öregbítve Veszprém hírnevét. Közösségünk kiváló, nyitott egyetemi befogadó intézményre talált ebben a közegben.

microbit.crop_388x291_139,0.preview.jpg
 

Micro:Bit Foundation

A Micro:bit Foundation a BBC kezdeményezésére jött létre, amelyhez később sokan csatlakoztak, pl.: Microsoft, Samsung. A végeredmény egy digitális oktatási "ökoszisztéma". Mára - kimondhatjuk - a világ legjobb IOT-t is oktató rendszerévé vált.